Vacature Content Marketeer

Wat ga je doen?
Met glasheldere content laat jij zien waarom de producten en services van Qdoc onmisbaar zijn voor ondernemers. Je verdiept je in de doelgroep en schrijft o.a. whitepapers, tutorials en social media posts. Daarnaast denk je mee over de marketing funnel, schrijf je pakkende teksten voor nieuwsbrieven en zorg je voor de interne én externe employer branding. Het belangrijkste is dat je in staat ben om onze oplossingen te vertalen naar interessante en begrijpelijke content voor onze doelgroep.

Wie is Qdoc?
Qdoc is jong, ambitieus en heeft een eigen kijk op Cloud & IT, Print & Scan en Koffie. Vanuit ons hoofdkantoor gelegen aan de rand van Eindhoven Airport ontzorgen we dagelijks duizenden bedrijven in heel Nederland en België. Onze organisatie kenmerkt zich door een ambitieuze visie, hoog serviceniveau en innovatieve diensten/producten. Bij Qdoc is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, stimuleren we een gezonde levensstijl en investeren we in duurzaamheid. Samen met ongeveer 60 gezellige collega’s werken we iedere dag aan de groei van Qdoc.

Wat breng je mee?
Jij wilt online en offline de beste zijn! Door jouw energieke en positieve houding pak je zelfstandig zaken op en zie je kansen liggen. Met jouw open persoonlijkheid zoek je graag interactie op met je collega’s en onze klanten. Een goede SEO tekst of informatieve nieuwsbrief schrijven is voor jou geen enkel probleem. Op social media weet je gemakkelijk je weg te vinden en schrijf je content die onze doelgroep raakt.

Wat vragen wij?
– Je bent creatief en schijfvaardig. Voor jou is het geen probleem om IT-oplossingen op een begrijpelijke manier te verwoorden
– Je hebt ervaring op het gebied van content creatie en/of communicatie
– Je bent zelf in staat om je uitingen te analyseren en hier conclusies/verbeterpunten uit te trekken
– Je bent enthousiast, zelfstandig en hebt oog voor detail
– Ervaring met Adobe is een absolute pré
– Affiniteit/ervaring met fotografie/video’s en videomontage is een pré
– Je bent woonachtig in de omgeving van Eindhoven

Wat krijg je ervoor terug?
– Een commerciële functie met veel ruimte voor creativiteit, vrijheid en persoonlijke ontwikkeling
– Een open, informele werkomgeving met enthousiaste en súpergezellige collega’s
– Natuurlijk een marktconform salaris
– Een informele werkomgeving binnen een dynamische en snel groeiende organisatie
– Vers fruit en onze eigen (h)eerlijke koffie
– Twee keer per week gratis sporten in groepsverband
– 24 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid dit uit te breiden
– Iedere week een supergezellige VrijMiBo om de week af te sluiten

Interesse?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Neem dan contact met ons op! Stuur je CV samen met je motivatie naar m.nijssen@qdoc.nl

Vestiging: Eindhoven

Solliciteren

Altijd in beweging

Qdoc is jong, ambitieus en heeft een eigen kijk op Cloud & IT, Print & Scan en Koffie. Wij zijn iedere dag in beweging en de eerste om nieuwe producten of services te omarmen.

Investeren in ontwikkeling

Bij Qdoc krijg je de ondersteuning en aanmoediging die je nodig hebt om door te groeien. Wij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en cursussen.

Vitaliteit

Vitaliteit is belangrijk! Daarom sporten we iedere week 2x onder begeleiding van een personal trainer. Verder hebben we dagelijks vers fruit, heerlijke (eigen) koffie en gezonde frisdrank.