Over Qdoc

Qdoc is jong, ambitieus en heeft een eigen kijk op Cloud & IT, Print & Scan en Koffie. Vanuit ons hoofdkantoor gelegen aan de rand van Eindhoven Airport ontzorgen we dagelijks duizenden bedrijven in heel Nederland en België. Onze organisatie kenmerkt zich door een ambitieuze visie, hoog serviceniveau en innovatieve diensten/producten.

Uitstekende service voor een langdurige samenwerking

Bij Qdoc ontzorgen we onze klanten op en een zo persoonlijk mogelijke manier. We zijn een ervaren speler in het MKB en weten daardoor goed welke producten en diensten nodig zijn. We ondersteunen zowel kleine bedrijven met enkele medewerkers als grotere ketens met honderden medewerkers. Verder investeren we continue om onze producten en dienstverlening te verbeteren, zodat jij als klant kunt vertrouwen op jouw IT-partner.

Sinds 2008 dé servicepartner voor het MKB

In 2008 is Qdoc opgericht met 2 medewerkers. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de toonaangevendste IT-spelers op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Samen met een team van zo’n 80 medewerkers staan we dagelijks klaar voor onze loyale klanten en zorgen we ervoor dat zij van A tot Z ontzorgd worden.

  • 3 vestigingen

  • 5.000 klanten
  • 80 medewerkers
  • Actief in Nederland, België en Duitsland
  • Meer dan 100 businesspartners

Kom jij het Qdoc-team versterken?

Bij Qdoc werk je bij één van de snelst groeiende IT-bedrijven van Nederland.
Samen met meer dan 60 trotse collega’s zetten we ons iedere dag voor de volle 100% in.

Bekijk vacatures

Altijd in beweging

Qdoc is jong, ambitieus en heeft een eigen kijk op Cloud & IT, Print & Scan en Koffie. Wij zijn iedere dag in beweging en de eerste om nieuwe producten of services te omarmen.

Investeren in ontwikkeling

Bij Qdoc krijg je de ondersteuning en aanmoediging die je nodig hebt om door te groeien. Wij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en cursussen.

Vitaliteit

Vitaliteit is belangrijk! Daarom sporten we iedere week 2x onder begeleiding van een personal trainer. Verder hebben we dagelijks vers fruit, heerlijke (eigen) koffie en gezonde frisdrank.