Wij zijn Qdoc

De IT-partner voor ondernemend Nederland

Op een persoonlijke manier bieden we – in heldere en duidelijke taal – IT-oplossingen waar ondernemers op vertrouwen. Van cloud werkplek tot printers en van wifi point tot cybersecurity. Met een eigentijdse kijk op IT, een uitgebreid dienstenpakket en een actueel productportfolio ondersteunen we zowel bedrijven met enkele medewerkers als grote ketens met honderden medewerkers. Nu én voor de toekomst.

Vanuit ons hoofdkantoor naast Eindhoven Airport en onze vestigingen in Breda en Boxtel bedienen we al ruim 12 jaar dagelijks duizenden klanten. Onze ruim 80 medewerkers staan elke dag voor je klaar – op locatie of op afstand. Een direct aanspreekpunt, korte lijnen, een snelle reactietijd en altijd een passende oplossing: jouw organisatie staat bij ons voorop!

3

Vestigingen

5.000+

Klanten

80+

Medewerkers

Nooit meer van het kastje naar de muur

IT moet gewoon werken. Jij moet niet met IT bezig zijn, maar volledig kunnen vertrouwen op ons. Wij geloven in de kracht van één aanspreekpunt, vaste maandbedragen, een overzichtelijke factuur en duidelijke communicatie. Geen moeilijk gedoe, maar begrijpelijke IT die werkt. Voor jou en voor ons. Je vindt bij ons alles onder één dak. Daardoor hebben we niet alleen verstand van zaken, ook worden serviceverzoeken snel en doeltreffend opgelost. En, jij bent altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en updates. Nooit meer van het kastje naar de muur, maar gewoon alles onder één dak. Wel zo makkelijk en vertrouwd!

Persoonlijke service

IT draait niet alleen om techniek. IT gaat om mensen. Onze mensen zijn niet alleen goed in het beheren van jouw IT, maar ook in het communiceren daarvan. Over jouw organisatie en de kansen die er liggen. En wat je beter kunt laten. Daarin zijn we eerlijk, transparant en doen we wat we zeggen. Je vindt bij ons een open, informele en persoonlijke cultuur: onze deur staat altijd open. Dat garandeert korte lijnen, snel schakelen en geen ruis.

Zo helpen wij onze klanten

Verheijden Groep

De juiste klik, een goed gevoel en niet beperkt worden in doen en laten.

Betonindustrie Elshout

We kunnen geen half uur zonder IT. Het moet gewoon altijd werken.

Je bent altijd welkom

Benieuwd naar een multifunctional? Zou je een Online Werkplek eens in de praktijk willen zien? Je bent van harte welkom!